Товарознавство продовольчих товарів.
Товарознавство непродовольчих товарів.
Пакувальні матеріали і тара.
Товарознавство текстилю.
Основи стандартизації, метрології та управління якістю.
Технічне регулювання (Оцінювання відповідності).
Організація торгівлі.
Практикум з організації торгівлі.
Основи підприємництва.
Логістика.
Захист прав споживачів.
Обладнання підприємств торгівлі.
Інфраструктура товарного ринку.
Практикум з логістики.
Товари світового рівня якості.
Митно-тарифне регулювання ЗЕД.
Практикум підприємця.
Інноваційне підприємництво.
Практикум: Економічний аналіз суб’єктів господарювання.
Економіка підприємства.
Товарна біржа.
Митна справа.
Біржова діяльність.
Організація тендерних закупівель.
ЗЕД підприємства.
Підприємництво та бізнес культура.
Ризик-менеджмент у підприємництві.
Міжтериторіальне та транскордонне співробітництво.
НАССР та системи управління безпечністю харчової продукції.
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.
Організація готельного господарства.
Сервісологія.
Організація обслуговування.
Мікробіологія.
Практикум з устаткування закладів ГРГ.
Практикум з організації готельного господарства.
Передові технології високої кухні.
Практикум з організації ресторанного господарства
Практикум з кейтерінгу.
Барна справа і сомельє.
Ринок туристичних послуг (073 Менеджмент).
Ринок туристичних послуг (075 Маркетинг).
Ринок туристичних послуг (241 Готельно-ресторанна справа).
Курсова робота з товарознавства.
Курсова робота з організації торгівлі та логістики.
Курсова робота для здобувачів ОПП Готельно-ресторанна справа
Кваліфікаційна робота для здобувачів ОПП Готельно-ресторанна справа
Практична підготовка зі спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Практична підготовка зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.