ДЕНЬ БАТЬКА В УКРАЇНІ

 

День батька є новим державним святом, починаючи з 2019 р., святкується в Україні в третю неділю червня. Цьогоріч свято припадає на 16 червня.

Цей день було затверджено в нашій країні з метою створення і розвитку сприятливих умов для зміцнення інституту сім’ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей, а також сприяння популяризації сімейного життя, формування відповідального батьківства та материнства.

День батька в Україні в умовах російської агресії стає важливим не тільки як родинне свято, але і як національний день, що підкреслює важливість ролі батька й підтримку родин. Це спосіб висловити вдячність та повагу тим, хто сьогодні захищає свою батьківщину, можливість вшанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя заради миру та безпеки своєї родини та незалежність держави. Відзначення цього свята допомагає зміцнити соціальну єдність, об’єднуючи людей навколо спільних цінностей й цілей, а також нагадує суспільству про важливість підтримки один одного у важкі часи.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація, студентське Віче

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info