Книжкова весна на Хмельниччині

Книжкова весна на Хмельниччині

19–20 квітня в Обласній універсальній науковій бібліотеці відбувся обласний форум «Книжкова весна на Хмельниччині», у рамках якого доктор історичних наук, керівник наукового відділу, професор кафедри соціально-гуманітарної підготовки ХКТЕІ Світлана Маркова презентувала захалявну книжечку «Людиноненависницька ідеологія кремля від комуністичного режиму до рашизму».

Студенти Хмельницького кооперативного фахового коледжу ХКТЕІ; Хмельницького економіко-правого фахового коледжу МАУП; Хмельницького національного університету; вчителі; письменники; лідери суспільної думки долучилися до спілкування. Говорили про російсько-українську війну, що триває з 2014 р.; цивілізаційну прірву між українцями та росіянами; риси національного характеру українців; магдебурзьке право; винищення українців комуністичним режимом москви в 1921-1923 рр.; пролонговані наслідки Голодомору-геноциду 1932-1933 рр. і «непокаране зло», що повертається.

Варто памятати, що у 1932-1933 рр. в українців не було своєї держави, зброї, союзників. Сьогодні вони є. За підтримки всього цивілізованого світу українці переможуть!

Адміністрація

 

screenshot_3_50_01
 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info