МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ

Сьогодні, 18 травня 2023 р., відзначається Міжнародний день музеїв. Музей – це місце духовного скарбу, що зберігає культурну спадщину нашої нації.

Завдяки роботі працівників музеїв ми маємо змогу відкрити для себе нові сторінки історії, пригадати урочисті пам’ятні дати, помилуватися незвичайними знахідками.

3 березня 2023 р. у ХКТЕІ було відкрито Музей захисників України, головною метою якого є показати найвідоміші події та захисників, що боролися за незалежність України у різні історичні епохи на теренах Хмельниччини: від періоду Русі-України до повномасштабного вторгнення росії в Україну.

У музеї зібрані різні артефакти, оригінали державних нагород, частини ракет та зброї війни сьогодення. Відвідавши музей, ви отримаєте змогу ознайомитись зі сторінками героїчного минулого Хмельниччини, а також подіями російсько-української війни.

Сьогодні на захист територіальної цілісності України стали викладачі та студенти ХКТЕІ. Ми віддаємо данину пошани всім захисникам і захисницям, які щодня воюють з країною-терористом.

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

 

Адміністрація, студентське Віче

mu1_01

mu2_01 

Розробка сайту:  uaBiznes.info