

ПРАКТИКООРІЄНТОВАНИЙ ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС
У рамках практичного заняття з дисципліни «Технології харчових виробництв» студенти ІІІ курсу ОПП «Менеджмент», із викладачем
Богданом ПАЛАМАРЧУКОМ, відвідали пекарню «Ті100», ФОП
«Паламарчук Б. В.».
Під час екскурсії студенти відслідковували виробничий процес випікання, детально ознайомились з усіма його етапами та особисто долучились до створення хлібобулочних виробів. Майбутні менеджери власноруч формували запашні круасани, випікали їх, а потім із задоволенням дегустували свіжоспечену продукцію.
Студенти не лише здобули цінні практичні навички, а й отримали незабутні враження від творчого процесу та спілкування. Це заняття мало не тільки практичне значення в поглибленні знань по технології харчового виробництва, а також корисно проведений час.
Дякуємо ЗСУ за можливість навчатись й розвиватись!
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
Адміністрація
