ПРАВА ЛЮДИНИ В ДІЇ

ПРАВА ЛЮДИНИ В ДІЇ

Розвиток України – створення європейського світогляду та цінностей, які ґрунтуються на принципах правової держави та захисту прав людини. Саме тому Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут провадить власну діяльність на засадах верховенства права та підході, заснованому на правах людини (HRBA).

Оскільки питання прав людини є складником внутрішньої системи забезпечення якості освітнього процесу, то ЗВО системно приділяє увагу поглибленню знань учасників освітнього процесу щодо цього питання.

У період із 22.04 по 25.04.2024 р. завідувачка відділення менеджменту, маркетингу, фінансів і комп’ютерної інженерії, викладачка Катерина ТРОФИМЕНКО, пройшовши конкурсний відбір, стала учасницею 4-денного тренінгу в м. Київ на базі Вищої школи публічного управління Національного агентства України з питань державної служби.

Упродовж навчання Катерина ТРОФИМЕНКО вивчала інтерактивні методики з метою ефективного викладання сертифікованої програми з прав людини для публічних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Тренінг організовано Національним агентством України з питань державної служби та Вищою школою публічного управління за підтримки проєкту «Права людини для України (фаза ІІ)», який впроваджується UNDP в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та розвиватися

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація

 


 

Розробка сайту:  uaBiznes.info