Викладачами кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу д.е.н., доц. Л.М. Коваль, к. філол.н. О.М. Коломієць, ст.викл. О.В. Барилюк, к.пед.н. О.С. Дзяною, к.е.н. Н.А. Антошковою підготовлено публікацію «Традиційні страви британської кухні у мережі ресторанів COOP Великої Британії» у XIX томі Міжнародної колективної монографії «Сучасні аспекти науки» Міжнародного економічного інституту, Чеська Республіка.
Авторами було проаналізовано історію розвитку закладів ресторанного господарства у мережі ресторанів COOP Великої Британії, інноваційні зміни у концепціях ресторанів, як-от: спеціалізація ресторанів на вегетаріанських та веганських стравах, нестандартних способах приготування національних страв британської кухні, незвичні рішеннями подачі та оформлення страв, тощо. По-новому досліджено діяльність мережі ресторанів СООР крізь призму розвитку кооперативів загалом, адже сформовані принципи кооперативної діяльності мали вплив і на діяльність ресторанів.
Монографія доступна за посиланням http://perspectives.pp.ua/public/site/mono/monography-19.pdf