Профорієнтаційний захід у Хмельницькому НВК № 10
Які види кави споживають українці? Як відрізнити арабіку від робусти? Які навички потрібно мати, щоб стати кавовим дегустатором? У чому полягає суть теорії 30-го кілометру? Ось на які питання шукали відповідь учні 9-х класів під час тренінгу «Баристи», який провели 28.04.2023 р. доцент кафедри підприємництва, торгівлі, логістики та готельно-ресторанної справи Наталія АНТОШКОВА та провідний фахівець Центру професійно-кар’єрної орієнтації та бенчмаркінгу Віта ГОНЧАРУК.
Учні мали унікальну можливість відчути себе справжніми кавовими гурманами та провести справжній капінг (дегустацію кави).
Бажаєте відчути себе професіоналом у кавовому світі? Запрошуємо на День гостинності, який відбудеться 7 травня 2023 р. об 11:00 год.
Центр професійно-кар’єрної орієнтації та бенчмаркінгу