ПРОФОРІЄНТАЦІЯ У ДІЇ
Важливе місце у роботі закладу вищої освіти займає профорієнтаційна робота, а особливо у воєнний час. Правильно організована робота допомагає школярам виставити пріоритети у виборі майбутньої професії.
Аби допомогти визначитись у різноманітті унікальних професій для учнів 9-х класів Хмельницької ЗОШ № 21 провели доцентка кафедри підприємництва, торгівлі, логістики та готельно-ресторанної справи Наталія АНТОШКОВА та провідний фахівець Центру професійно-кар’єрної орієнтації та бенчмаркінгу Віта ГОНЧАРУК тренінг «Кавовий бізнес, як найприбутковіший вид у ресторанному господарстві України». Під час тренінгу діти опанували практичні навички правильного заварювання кави, вивчали особливості впливу на організм людини, а також відчули себе справжнім капіологом.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
Центр професійно-кар’єрної орієнтації та бенчмаркінгу