РЕГІОНАЛЬНИЙ ГАСТРОНОМІЧНИЙ ФОРУМ

РЕГІОНАЛЬНИЙ ГАСТРОНОМІЧНИЙ ФОРУМ

4 березня 2025 р. у м. Вінниця Асоціацією шеф-кухарів України проведено Регіональний гастрономічний форум. Захід присвячений розвитку ресторанного бізнесу, кулінарній майстерності та інноваціям у сфері гастрономії.

За сприяння в. о. президента ХКТЕІ Андрія МатвєєвА та студентського профкому, у роботі заходу прийняли участь здобувачі освіти Фахового коледжу ХКТЕІ спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Дар’я Мудрик,
Анастасія ТАРАДАЙ та викладачі Наталія СапотніцькА, Марія Грищенко.

Імениті шеф-кухарі України провели унікальні майстер-класи, експертні семінари з інноваційних гастрономічних підходів, презентації партнерів-постачальників для закладів ресторанного бізнесу та новітнього обладнання, ділились практичними порадами щодо розвитку й оптимізації роботи ресторану, а також його бренду. Цей захід став важливим доповненням до вивчення дисциплін «Організація обслуговування», «Устаткування закладів ГРГ», «Передові технології високої кухні», «Організація ресторанного господарства».

Дякуємо ЗСУ за можливість відвідувати подібні заходи й професійно зростати!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація, студентське Віче

 

 
 

 

Розробка сайту:  uaBiznes.info