

РЕГІОНАЛЬНИЙ ГАСТРОНОМІЧНИЙ ФОРУМ
4 березня 2025 р. у м. Вінниця Асоціацією шеф-кухарів України проведено Регіональний гастрономічний форум. Захід присвячений розвитку ресторанного бізнесу, кулінарній майстерності та інноваціям у сфері гастрономії.
За сприяння в. о. президента ХКТЕІ Андрія МатвєєвА та студентського профкому, у роботі заходу прийняли участь здобувачі освіти Фахового коледжу ХКТЕІ спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Дар’я Мудрик,
Анастасія ТАРАДАЙ та викладачі Наталія СапотніцькА, Марія Грищенко.
Імениті шеф-кухарі України провели унікальні майстер-класи, експертні семінари з інноваційних гастрономічних підходів, презентації партнерів-постачальників для закладів ресторанного бізнесу та новітнього обладнання, ділились практичними порадами щодо розвитку й оптимізації роботи ресторану, а також його бренду. Цей захід став важливим доповненням до вивчення дисциплін «Організація обслуговування», «Устаткування закладів ГРГ», «Передові технології високої кухні», «Організація ресторанного господарства».
Дякуємо ЗСУ за можливість відвідувати подібні заходи й професійно зростати!
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
Адміністрація, студентське Віче

