Тиждень кафедри підприємництва, торгівлі, логістики та готельно-ресторанної справи та циклової комісії підприємництва, маркетингу, менеджменту та готельно-ресторанного бізнесу
З 8 по 12 травня було проведено тиждень кафедри підприємництва, торгівлі, логістики та готельно-ресторанної справи та циклової комісії підприємництва, маркетингу, менеджменту та готельно-ресторанного бізнесу.
Проведено спільне відкрите засідання наукових гуртків «Фахівець», «Комерсант» та «Ресторатор» на тему «Бізнес-таланти - кумири майбутніх підприємців». Захід відбувся в режимі он-лайн, від членів гуртків прозвучало безліч цікавих моментів із досягнення успіху відомих бізнесменів (Володомир Поперешнюк, Рей Крок, Олег Гороховський, Олександр Конотопський, Олександр Герега, Джеф Безус, Марко Зархін та ін.). Варто зауважити, що 60% успішних бізнесменів - це наші вітчизняні підприємці!
В рамках тижня було проведено внутрішнє обговорення освітніх програм фахового молодшого бакалавра та бакалавра «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Ділилися думками щодо актуалізації освітньої програми, приведення її у відповідність з вимогами сьогодення.
Мега активний день третій тижня кафедри та циклової комісії. Бакалаври та фахові молодші бакалаври - майбутні підприємці та готелятори взяли участь у пізнавально-інтелектуальному квесті «Світ навколо нас», вміло поєднавши теоретичні знання із вмінням працювати в команді.
«Ідея соціальної відповідальності як запоруки успішного підприємця» була реалізована студентами у навчальному центрі управління відходами «Гуфіцетр».
Наукова робота студентів - це завжди хоч маленькі, але хвилювання керівника. 11 травня відбувся вдалий дебют наших студентів Вікторії Гринчишиної, Максима Солтиса та Дмитра Главацького на 19 науково-практичній конференції «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства».
Партнерство країн в умовах сьогодення можна побачити у різних фактах та діях. Фахові молодші бакалаври спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа партнерство інтерпретували у вигляді гастрономічного заходу «Незвичні шарові коктейлі та оригінальна подача у стилі прапорів європейських держав». Було неочікувано, смачно, активно та цікаво для всіх дегустаторів коктейлів!
Насичено та пізнавально пройшов день п’ятий тижня кафедри та циклової комісії. Гостьова лекція сомельє Віктора Дейбука гастромаркету «Winetime» на тему «Культура споживання вина» викликала позитивні емоції у студентів підприємців, готеляторів та фінансистів. Приємно було дізнатись про блакитне, помаранчеве та вино із пліснявою, а також інноваційний вид бізнесу - інвестиції у вино. Присутні продегустували та оцінили органолептичні властивості червоного сухого вина Каберне 2019 р.
Значну зацікавленість викликало у студентів, майбутніх підприємців та маркетологів, відвідування Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби м. Хмельницького. Вони отримали пізнавальну інформацію про технічні засоби митного контролю, ознайомились з музейними експонатами, з майстерністю кінологів і навичками виконання команд підопічних собак.