ВІДКРИТТЯ СУЧАСНОГО BUSINESS HUB У ХКТЕІ

22 жовтня 2024 р. у Хмельницькому кооперативному торговельно-економічного інституті відбулося офіційне відкриття кабінету «Цифрові технології: International Virtual Business Hub».

Із вітальним словом перед студентами та викладачами виступив
президент ХКТЕІ, професор Юрій ТЕЛЯЧИЙ.

Кабінет облаштовано сучасними комп’ютерами, мультимедійним обладнанням, цифровою відеокамерою. Тут проходитимуть тренінги для ВПО та заняття для студентів Інституту та Фахового коледжу ХКТЕІ.

Донатором комп’ютерної техніки для кабінету стала міжнародна компанія DHL Express Europe, DHL Express Україна, партнерами – ГО Мережа громадських організацій підтримки ВПО в Україні, ГО Українська Асоціація Маркетингу, які разом із ХКТЕІ реалізовували проєкт «Працюємо заради Перемоги!», в рамках якого відбувається інтеграція ВПО, які вимушено залишили житло через проведення активних бойових дій у східних регіонах України, внаслідок російської агресії, та виїхали з родинами у місто Хмельницький та Хмельницьку область.

Щиро дякуємо команді відділу European Customer Operations Group DHL Express Europe та її представнику Маргариті ВАНДЕРЕЙКЕН, генеральному директору DHL Express Україна Вадиму СИДОРУКУ та його команді за надані технічні засоби й їх доставку до місця призначення.

Окрема подяка колезі з Вінниці – засновниці ГО Мережа громадських організацій підтримки ВПО в Україні Альоні ТАНАСІЙЧУК.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість здійснювати професійну діяльність!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Адміністрація та студентське Віче
 

Розробка сайту:  uaBiznes.info