ВІЙНА ОЧИМА ПИСЬМЕННИКА...

ВІЙНА ОЧИМА ПИСЬМЕННИКА…

У ці травневі дні, коли вшановується пам’ять загиблих у Другій світовій війні і консолідується суспільство навколо ідеї захисту України у війні проти росії, в Інституті відбулась зустріч із воїном-письменником
Михайлом ЦИМБАЛЮКОМ.

Михайло Петрович з перших тижнів повномасштабного вторгнення став до лав українських захисників, є медиком артилерійського підрозділу. Він розповів про воєнні будні, волонтерську допомогу, солдатську єдність та братерство, військову звитягу.

Попри непрості умови війни, Михайло Петрович не полишає письменницьке ремесло – саме із презентацією своїх збірок, написаних на фронті, завітав воїн. Це книга нарисів і замальовок «Синдром відкладеного життя» й збірка поезій «Калібри любові», де описуються враження реалій війни, важливість гідно триматись у важких ситуаціях, не припиняти наповнювати своє серце любов’ю до рідних, близьких, побратимів, рідної землі й українського народу. Адже саме любов дає кожному змогу вижити, попри всі негаразди.

Також на зустрічі були присутні друзі-письменники –
Віталій МІХАЛЕВСЬКИЙ та Микола ЛУК’ЯНЧУК.

Презентовані книги займуть почесне місце в бібліотеці ХКТЕІ – серед видань українських письменників, присвячених боротьбі українського народу проти російських окупантів.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Бібліотека ХКТЕІ

 

 

 

 


 

Розробка сайту:  uaBiznes.info