241 Готельно-ресторанна справа

Бакалавр

 

ІІІ-курс

Студент обирає чотири дисципліни з переліку:


Основи наукових досліджень

Ціноутворення

Туризмознавство

Кухні народів світу

Рекламна діяльність

Статистика

Маркетинг послуг

Особливості зарубіжного сервісу

Студент обирає одну дисципліну з переліку:


Програмні продукти автоматизації бізнесу

Макро-, мікроекономіка

Електрона комерція

Процеси і апарати харчових виробництв

 

IV-курс

Студент обирає п'ять дисциплін з переліку:


Гастрономічний туризм

Товарознавство текстилю

Сервісологія

Проєктний менеджмент

Професійна етика та етикет

Брендинг

Трудове право

Обладнання хлібопекарського виробництва

Проектування та дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства

HR-менеджмент

Ризик-менеджмент у підприємництві

Студент обирає три дисципліни з переліку:


Фінансовий менеджмент

Організація внутрішнього туризму

Інноваційні готельні та ресторанні технології

Пакувальні матеріали та тара

Паблік-рілейшнз в бізнесі

НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції

Розробка сайту:  uaBiznes.info